Dorpskermis Castenray


Castenray | De kermis van Castenray wordt dit jaar gehouden van zaterdag 29 augustus tot en met dinsdag 1 september. Het randprogramma begint al op vrijdag 28 augustus. Gemeenschapshuis De Wis en café De Köster hebben dit jaar de handen ineengeslagen.


"We dachten dat we helemaal geen kermis konden vieren, maar gelukkig is dat op een alternatieve manier toch heel goed mogelijk. We denken dat we een gevarieerd programma hebben samengesteld", vertelt Roel Seijkens namens de kermiscommissie enthousiast.

Het feest begint met spaarkaslichten in het café. Als het slecht weer is wordt er uitgeweken naar een overdekt terras bij de botsautobaan. De kermis wordt zaterdag om 18.30 uur officieel geopend. Op zaterdag is ook de Casele Loop en is er aansluitend een dj.

Zondag begint met live Formule 1 en aansluitend is er muziek met als thema Mega Park. Op maandag zijn er diverse activiteiten voor de kinderen zoals Rol Um d'r Af en pannenkoeken eten. Daarnaast is er een optreden van Gert Janssen en wordt er gekaart.

Op dinsdag wordt de kermis afgesloten met onder meer een kinderdisco en een dj op het terras. "We hopen op goed weer. We maken er sowieso een mooi en verantwoord feestje van."