Pelzer Bar BQ

Pelzer Bar BQ

Venray | Ook Pelzer BAR BQ doet mee om Venray toch nog een beetje een kermisgevoel te geven. De barbecue is alle dagen geopend. Dus waarom thuis koken als je voor de mooie prijs van 23,50 euro onbeperkt kunt genieten van al het lekkers van de barbecue. Maar er is meer. Op vrijdag, zaterdag en zondag brengt Pelzer BAR BQ een muziekprogramma met muzikanten uit de buurt.


Zo speelt op vrijdag 31 juli D’Accord. Dit zeer muzikale trio bestaat uit Jeffrey Meijer, Ad Welten en Peter Verberne. Het repertoire bestaat uit standards en eigen composities. Dit doorweven met jazz, gipsy en bluesinvloeden. Op zaterdag speelt Chico Dommeck. Met zijn gitaar brengt hij moeiteloos het ene na het andere bekende rock- en popnummer. Meezingen mag helaas niet, maar een beetje neuriën kan geen kwaad.

Zondag is het de beurt aan Venrayse bekendste singer-songwriter Etan Huijs. Vooral met zijn eigen liedjes timmert Etan flink aan de weg. Deze avond speelt hij naast een paar eigen nummers veel bekende vrolijke liedjes waar iedereen van kan genieten. Tevens kunnen er verzoekjes ingediend worden. Alle optredens beginnen om 20.30 uur en eindigen om 23.00 uur. Geen zin om te barbecueën, maar wel genieten van de livemuziek? Dat is geen probleem ook onder het genot van een drankje kun je plaatsnemen op het terras.


Een tafeltje reserveren voor de barbecue kan via telefoonnummer 06 41651002.