Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Groepsindeling districtsbeker

Groepsindeling districtsbeker

Venray | De KNVB heeft onlangs geloot voor de groepsindeling van de districtsbeker. SV Venray is in de regiobeker gekoppeld aan FC Geleen-Zuid, Heeswijk en De Valk. SSS'18, competitiegenoot van SV Venray, speelt tegen Braakhuizen, Geusselt Sport en Real Lunet.


Ook de overige clubs uit de regio zijn ingedeeld in de groepsfase van de districtsbeker. Volharding neemt het op tegen Rood Wit, RVU en Venlosche Boys, SV United strijdt tegen Stormvogels'28, Meterik en VVV'03, Ysselsteyn en SVOC'01 vormen een groep met MVC en Heijen, SV Oostrum is ingedeeld bij Hegelsom, IVO en Lottum, Merselo kruist de degens met Leunen, Fiducia en FCV-Venlo, Holthees speelt tegen Gassel, Constantia en Boekel Sport en Sporting ST neemt het op tegen DEV-Arcen, MVC'19 en SVEB.

Voor de verschillende clubs begint het bekertoernooi op zondag 30 augustus. De tweede wedstrijd in de groepsfase staat op het programma voor zondag 6 september en op zondag 13 september worden de laatste wedstrijden in de groep afgewerkt. De start van de voetbalcompetitie is een week later op zondag 20 september. Het competitieprogramma van de verschillende ploegen in de regio is nog niet bekend.


De laatste thuiswedstrijd van het Venrayse team was in maart


Landelijke beker

SV Venray neemt dit jaar tevens deel aan de eerste kwalificatieronde van de KNVB-beker. De ploeg van trainer Frans Koenen speelt tegen Westlandia op zondag 30 augustus. Mocht SV Venray de eerste kwalificatieronde overleden, dan treft de ploeg Scheveningen uit de tweede divisie A. Dat duel wordt dan gespeeld op 6, 7 of 8 oktober.


Volgens de planning van de KNVB speelt Venray op 30 augustus ook het eerste bekerduel in de districtsbeker tegen De Valk uit Valkenswaard. Een van de twee duels moet nog verzet worden naar een andere datum. De KNVB heeft daar in overleg met de clubs nog geen besluit over genomen.