Vrijwilligersteam zoekt versterking

Vrijwilligersteam zoekt versterking


Venray | Tijdens het Meerdaags Wandelevenement Venray zijn er dagelijks vele vrijwilligers actief om het evenement tot een succes te maken. Ook geruime tijd voordat het wandelevenement plaatsvindt, zijn vrijwilligers druk met de voorbereidingen. Kom ons ook helpen! Wij kunnen altijd extra handjes gebruiken zowel vooraf als tijdens het evenement.

Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar BHVérs - EHBO’ers en fotografen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je ons op een ander vakgebied wilt ondersteunen als vrijwilliger.


Met slechts een paar uur vrijwilligerswerk kun jij al een hele belangrijke bijdrage leveren aan ons evenement. Het is niet alleen erg leuk voor het opdoen van nieuwe sociale contacten en nieuwe leerervaringen, maar je zorgt uiteindelijk ook voor een tevreden glimlach op de gezichten van de vele wandelaars. Wat bieden wij onze vrijwilligers als organisatie aan voor hun bijdrage aan het evenement?


De vrijwilligers krijgen een lunchpakket en consumpties tijdens het evenement, natuurlijk veel sfeer en gezelligheid, een feestelijke afsluiting met een hapje en een drankje in Zaal Zeven van Hotel Asteria in Venray en een gezellige bijeenkomst bij een van de sponsoren.


Aanmelden

Iedereen die interesse heeft in een van de vrijwilligersfuncties kan een mailtje sturen naar
info@wandelevenementvenray.nl