Afbeelding
Foto: Jolijn van Goch

Harmonie Euterpe zoekt lokaal talent

Venray | Naast de jaarlijkse concerten met nieuwjaar en vastelaovend organiseert de Koninklijke Harmonie Euterpe uit Venray om de paar jaar een bijzonder optreden. Euterpe organiseert op 20 november 2021 een themaconcert in samenwerking met dansgroep Dizzy en closeharmonygroep Confetti. Het thema voor deze bijzondere voorstelling is musicals.


"Deze keer wordt er een buitenkans geboden aan lokaal talent om ook mee te doen", vertelt Wim De Schryver, president van Koninklijke Harmonie Euterpe, enthousiast. "Voor dit grootse muzikale spektakel zoeken we als organisatie naar artiesten. Speel je een instrument, kan je een mooi lied zingen uit een musical, of ben je danser of danseres? Dit concert biedt dan de kans om op te treden met een echt orkest."

De Schryver nodigt iedereen van harte uit om in de herfst van dit jaar auditie te komen doen. "Artiesten kunnen individueel auditie komen doen, maar ook als groep. Eigenlijk is iedereen welkom." Iedereen die meer wil weten over de auditie of de bijzondere show van Koninklijke Harmonie Euterpe in samenwerking met dansgroep Dizzy en Confetti kan een mail sturen naar auditie@euterpevenray.nl.

Foto Jolijn van Gogh.