Afbeelding
Foto: SK-Media

Man zwaargewond bij steekincident

Venray | Een 24-jarige man uit Venray is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een steekincident op het Swingpad in Venray. De steekpartij vond plaats rond 23.30 uur. Het slachtoffer werd na een worsteling meerdere malen door een man met een mes gestoken. In het onderzoek naar de steekpartij is woensdagochtend een 25-jarige Venraynaar aangehouden.


De politie meldde vrijdag al dat de verdachte te voet wegliep richting de Tangostraat. Het slachtoffer werd ernstig gewond op de Tangostraat aangetroffen en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie startte direct met een onderzoek naar de aanleiding en exacte toedracht waarbij ook met een speurhond in de omgeving werd gezocht.

De politie zoekt nog steeds naar getuigen of personen die meer informatie hebben over het steekincident. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem melden bij M. via 0800-7000. Volgens de politie heeft het slachtoffer het ziekenhuis inmiddels verlaten. "Het slachtoffer heeft een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen. Over de aanleiding kan ik weinig zeggen. Dat kan het onderzoek bemoeilijken."


Foto's SK-media.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding