Afbeelding
Foto: Eigen foto

Samenwerking beklonken

Nieuw Bergen | Goed nieuws voor de klanten van HMD Ramen & Deuren.


Het bedrijf groeide de laatste tijd uit zijn jasje, waardoor knopen met betrekking tot continuering van het bedrijf doorgehakt moesten worden. Een partner in dezelfde branche zoeken, bleek de beste oplossing. In Van Vegchel in het nabijgelegen Well vond Henry Reinders van HMD de ideale partner. Met ingang van 1 juli 2020 gaan HMD en Van Vegchel onder één naam verder en worden alle activiteiten van HMD ondergebracht bij Van Vegchel. De dienstverlening die klanten voorheen van HMD gewend waren, ontvangen zij voortaan van Van Vegchel. Daarnaast kunnen de klanten van beide bedrijven rekenen op een uitgebreider programma aan producten, aangezien ieder bedrijf een eigen productenrange heeft.


"Na jaren werkzaam te zijn geweest in de kozijnenbranche, ben ik eind 2016 als zelfstandige begonnen met HMD Ramen & Deuren. Sindsdien is mijn bedrijf dermate hard gegroeid dat ik op het punt kwam dat ik keuzes moest maken”, aldus Henry Reinders van HMD, die verheugd is over de gevonden oplossing. “Alleen doorgroeien zou betekenen dat ik grote investeringen moest doen, zoals een ander pand zoeken, extra personeel aannemen en extra bedrijfswagens aanschaffen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het verstandiger was om een partner te zoeken met wie ik kon gaan samenwerken zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor mijn klanten en monteurs.”

Niet alleen Henry Reinders is blij met de samenwerking. Ook Linda van Vegchel en Nick Tonnaer van Van Vegchel, dat al ruim 30 jaar bestaat en een begrip in de regio is, verheugen zich op de nieuwe verbintenis. Door de samenwerking met Henry Reinders kan Van Vegchel de eigen klantenkring en onderhoudsportefeuille verder uitbreiden en bovendien andere producten toevoegen aan het assortiment. “Henry is heel deskundig en ervaren op het gebied van bouwprojecten met ramen en deuren. Wij maken graag gebruik van zijn jarenlange expertise”, lichten Linda en Nick toe. “Bovendien sluiten zijn expertise en dienstverlening aan op die van ons. Met Henry in huis gaan wij onze dienstverlening naar onze huidige en nieuwe klanten uitbreiden. Henry zal met name actief zijn op het gebied van acquisitie en verkoop.”

HMD Ramen & Deuren en Van Vegchel Kozijnen, Deuren en Zonweringen

De huidige klantenkring van HMD kan ook in de toekomst rekenen op de steun en toewijding van Henry Reinders. Vanuit Van Vegchel blijft hij aanspreekpunt voor zijn bestaande klanten. De verdere afhandeling van reparaties, onderhoud en projecten gebeurt door Van Vegchel. Een win-winsituatie voor alle partijen.


Foto: Samenwerking HMD Ramen & Deuren en Van Vegchel Kozijnen, Deuren en Zonweringen beklonken.