Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Advertorial


Klaas Vaak dé plek voor bed en textiel

Venray | Een goede nachtrust is van groot belang om uitgerust aan de nieuwe dag te beginnen. Klaas Vaak is hét adres voor onder meer slaapadvies, kussens, dekbedden en bed- en badtextiel. Klaas Vaak is sinds enkele maanden gevestigd aan De Bleek 76. Daarvoor was de winkel ruim een jaar te vinden in het Schoutenstraatje.


Klaas Vaak werd in 1975 door de familie Van der Weerd opgezet en begon met de verkoop van bedtextiel. Onder de naam Klaas Vaak is het concern uitgegroeid tot een bedrijf met diverse winkels verspreid over Nederland. Naast de winkels worden er nog steeds vaste weekmarkten aangedaan en is Klaas Vaak te vinden op verschillende braderieën in Nederland. Daarnaast heeft Klaas vaak een webshop met een uitgebreid assortiment en net zo scherpe prijzen als in de winkels.

Klaas Vaak biedt een grote diversiteit aan materialen en een ruim assortiment met een geschikte product voor ieder budget. Dé specialist op het gebied van uw nachtrust biedt producten van A-kwaliteit voor een eerlijke en betaalbare prijs, dat is samen met een goede service en klantgerichtheid de insteek waar in 1975 mee is begonnen en nu nog steeds wordt nageleefd. Klaas Vaak heeft inmiddels twaalf vestigingen.


Openingstijden

De Venrayse vestiging van Klaas Vaak is geopend op maandag van 13.00 tot 17.30 uur, op woensdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Op dinsdagen is de winkel gesloten en de koopzondagen zijn vanwege de coronacrisis geschrapt. De winkel is daarnaast bereikbaar via telefoonnummer 0478-561880.

Op de website www.klaasvaakbedtextiel.nl is meer informatie te vinden over Klaas Vaak. Het assortiment van de specialist op het gebied van bed en textiel is ook te vinden in de webshop via www.klaasvaakshop.nl.

Foto: Antoon Jeuken.