fotobijschrift, vier leerlingen Overloon: Britt Janssen, Demi Verhoeven, Sil van Meijel en Noor Takken
fotobijschrift, vier leerlingen Overloon: Britt Janssen, Demi Verhoeven, Sil van Meijel en Noor Takken Foto: persdesk

Persoonlijk diploma op locatie

Stevensbeek | Vorige week kregen leerlingen van Metameer Stevensbeek hun diploma uitgereikt. De mentor kwam persoonlijk bij de leerling thuis of op een door de leerlingen gekozen locatie. Feestelijke bijeenkomsten, perfect georganiseerd, persoonlijke aandacht voor elke leerling en vrolijke gezichten van de geslaagden, familie en vrienden.


De Overloonse Britt Logtens vierde haar diploma-uitreiking in de blokhut in Sint Anthonis samen met vrienden uit haar klas en hun familie. Ze hebben hun vwo-diploma gehaald op Metameer, één leerling heeft tweetalig onderwijs gedaan. Na de zomervakantie gaat ze bouwkunde studeren aan de TU in Eindhoven. Britt: “Het was heel gezellig om de diploma-uitreiking op deze manier samen met vrienden te kunnen vieren.”


Britt Janssen, Demi Verhoeven, Sil van Meijel en Noor Takken en hun families vierden samen het behalen van hun diploma vmbo theoretisch-gemengd op Metameer. Het feestje was in de mooie bosrijke omgeving bij Britt Janssen thuis. De ouders hadden een perfecte sfeer gecreëerd voor dit mooie moment in hun leven. De meiden zijn al bijna hun hele leven vriendinnen. De mentor zorgde voor een persoonlijke speech bij ieder van de geslaagde, zodat ze terecht even in het middelpunt van de belangstelling stonden. Nadat het officiële gedeelte voorbij was, bleef het nog gezellig tot in de late uurtjes.

Foto’s: copyright Metameer.

Britt Logtens