Afbeelding
Foto: Persfoto

Tennisclub Venray bruist

Venray | Inmiddels kan er alweer ruim een maand getennist worden en dat is te zien op de banen van Tennisclub Venray. Trainingen zijn opgepakt, vaste groepjes vormen zich weer en de gezelligheid op het park keert terug.


Toernooien en competities worden voorbereid en de interne MixLeague is één van de eerste competities die begin juli losbarst. En dat alles gebruikmakend van de nieuwe gravelbanen (banen 7-8-9) en, bij invallende duisternis en daarna, de LED-verlichting die begin dit jaar op het hele park is aangebracht. Ook wordt momenteel bekeken of het jaarlijkse open toernooi, het Uitmarkt Open, en het altijd gezellige Thetrutoernooi ook dit jaar doorgang kunnen vinden.


Het moge duidelijk zijn dat het tennis de voorbije maanden node werd gemist door de leden van Tennisclub Venray. Maar ook een groep nieuwe leden stond te popelen om, al dan niet hernieuwd, kennis te maken met de tennissport als proeflid. Tientallen nieuwe leden hebben zich aangemeld en een groot deel hiervan is ook al regelmatig op de banen te zien geweest. Aanmelden als proeflid of meer informatie opvragen kan nog steeds via pr@tennisclubvenray.nl.