Huizenprijzen bekend


Verkoop eerste fase Annahaeghe

Venray | De verkoop van de eerste fase van nieuwbouwproject Annahaeghe gaat op vrijdag 12 juni van start. In totaal worden er 64 woningen en 15 parkkavels te koop aangeboden.



De verkoop van de objecten zal in drie fases verlopen. Het aanbod bestaat uit parkvilla's, parkbungalows en twee-onder-een-kapwoningen. Nu de verkoop van de eerste fase start, is er ook meer bekend over de verkoopprijzen. Zo worden er vanaf vrijdag drie parkvilla's aangeboden vanaf 472.900 euro, komen er vijf parkbungalows op de markt voor 324.900 en gaan veertien twee-onder-een-kapwoningen de markt op voor een bedrag van minimaal 364.900 euro. De twee-onder-een-kapwoningen worden verkocht in drie verschillende types. De duurste variant is het type Stuifduin. Deze woningen worden verkocht vanaf 429.400 euro.

Alle prijzen zijn vrij op naam. Wanneer de volgende fases in de verkoop gaan, is nog niet bekendgemaakt. De afgelopen twee jaar heeft de eigenaar van het Annapark en ontwikkelaar van het plan, de Renschdael Groep, gewerkt aan het herstellen van de bijzondere parkstructuur en het transformeren van de karakteristieke gebouwen. Het centrumgebouw is volledig gerenoveerd en weer klaar voor de toekomst. Met de verkoop van de woningen wordt het startsein gegeven voor weer een nieuwe fase.