Afbeelding
Foto: Persfoto

Barbecueën en genieten van muziek

Venray | Barbecueën op het terras achter het oude postkantoor aan de Poststraat in Venray én ondertussen genieten van livemuziek van topmuzikanten. Het kan vanaf komende zondag 14 juni bij Pelzer BAR BQ, waar vanaf 14.00 uur Pip Alblas op de planken staat.


Pip Alblas (1996) is een singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij ook al een aantal jaren gitaar. Het gitaarspelen ging al snel gepaard met het schrijven van liedjes. Pip schreef op haar twaalfde haar eerste liedje en is sindsdien niet meer gestopt. Ze schrijft nummers over het leven, liefde, en allerlei andere zaken. Als singer-songwriter haalt ze haar inspiratie uit muziek van Ed Sheeran, Ilse DeLange, Meghan Trainor en Jason Mraz.

Pip Alblas zingt zondag 14 juni bij Pelzer BAR BQ

In het najaar van 2014 deed Pip auditie bij The Voice of Holland. Met haar auditienummer 'Hurricane' belandde ze in Team Ilse. Nadat ze in de eerste liveshow het programma verliet, stortte ze zich op haar eigen muziek en bracht ze in mei 2015 haar eerste single 'Something on the Side' uit. In november 2015 kwam haar debuut EP 'Just the Intro' uit. Haar tweede EP 'Chapter One' kwam uit op 30 juni 2017. Twee jaar later kwam Pip met haar eerste volledige album op de proppen: ‘Luckiest Fool’.

De zondagse muziekserie bij Pelzer BAR BQ krijgt op zondag 21 juni een vervolg met een optreden van Daniel Cane. Liefdesliedjes met een rauw randje, die gaan over gebroken harten in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran; het verliezen en het terugvinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop. Cane treedt regelmatig op in Nederland en België en stond onder meer in de voorprogramma’s van The Golden Earring, Bløf, De Dijk, Fink en Danny Vera en zong op Lowlands, Pinkpop en Popronde.


Op zondag 28 juni begroet Pelzer BAR BQ Lara Kroon. De singer/songwriter Lara Kroon groeide op met een flinke dosis muziek in het Noord-Hollandse Schagen. Haar muzikale pad bracht haar naar Amsterdam, waar haar muziek pas echt tot bloei kwam. In haar jazzy nummers, met een vleugje pop en soul, staan liefde en het stadse leven centraal. Ze laat zich onder meer inspireren door de muziek van Ella Fitzgerald, Joni Mitchell, Carole King en Corinne Bailey Rae.


Genieten

In de maanden juni, juli en augustus kunnen gasten bij Pelzer BAR BQ de hele avond genieten van allerlei barbecuespecialiteiten. Er is een ruime keus aan vlees en vis, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor vegetarische gerechten. De all-in-barbecue (inclusief bijgerechten, exclusief drank) kost 23,50 euro per persoon en gasten kunnen reserveren via telefoonnummer 06-41651002 of via een mail naar info@pelzerbarbq.nl. Het terras is geopend van woensdag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag en zondag vanaf
14.00 uur.