Afbeelding
Foto: Persfoto

Junior Kamer Venray pakt uit

Venray | Junior Kamer Venray heeft afgelopen zondag maar liefst 116 Venraynaren verrast met een uitgebreid Kanjerontbijt.


“Er zijn veel mooie maar soms ook hartverscheurende voordrachten binnengekomen voor de Kanjers. Het aantal aanmeldingen lag dit jaar hoger dan in voorgaande edities. Buurtgenoten, familie en goede vrienden waarderen elkaar des te meer als het tegenzit en dan is het heel fijn om iemand die je het zo van harte gunt in het zonnetje te kunnen zetten”, meldt Jorien Janssen, voorzitter van de Junior Kamer.

Keuzes maken tussen de voordrachten heeft Junior Kamer Venray niet gedaan. Alle voorgedragen Kanjers zijn dit jaar verrast. Afgelopen zondag hebben de 20 leden van Junior Kamer Venray de ontbijtjes samen met de voordragers rondgebracht. “Achter ieder ontbijtje zit een eigen verhaal, maar het mooiste is eigenlijk het kleine momentje van geluk dat je aan de voordeur ziet ontstaan. Daar doen we het voor.”

Daarnaast zijn ook de vaste sponsoren voorzien van een Kanjerontbijt. Het gaat om Peelrand, Hout & Vorm, van de Mortel Assurantie Advies, Eef Wonen en Slapen, TAS Venray, Rsult, Zon Fruit and Vegetables, Boom Transport en Creemers BV. “Omdat onze twee grootste evenementen Bedrijvenronde Venray e.o. en Speelstad dit jaar niet doorgaan, kunnen we onze sponsoren dit jaar minder bieden. Uiteraard maken we dat met ze goed, maar ook zij beleven nu een spannende tijd en dat verdient onze aandacht.”

Normaal gesproken wordt het Kanjerontbijt gesponsord door lokale ondernemers. “Dit jaar hebben we er bewust voor gekozen om juist zelf alles lokaal in te kopen uit eigen kas, zodat wij nu degenen zijn die wat bijdragen aan onze locals, in plaats van andersom.”

Afbeelding