Afbeelding
Foto:

Roel Verkoijen van BVV'27 naar Merselo

Merselo | Merselo begint na de zomer met twee versterkingen aan het nieuwe seizoen in de vierde klasse. Het team van trainer Stef van Asten wordt versterkt door Roel Verkoijen, die overkomt van BVV'27, en Kevin Poels. Laatstgenoemde speelde dit seizoen in het shirt van SV Venray.


Verkoijen verlaat BVV'27 met pijn in het hart, maar blijven voetballen in Blitterswijck was geen optie meer voor de aanvoerder van het eerste team. "BVV'27 daalt natuurlijk af naar de reserveklasse. Dat zie ik absoluut nog niet zitten. Ik wil nog prestatief voetballen en al snel kwam ik bij Merselo uit. Daar zijn de clubkleuren ook geel en zwart", vertelt Verkoijen.

De middenvelder had al contact met Merselo-spelers Jordy Wismans en Tim Philipsen. "Daar speel ik ook mee samen in de zaal. Ik had eigenlijk direct een goed gevoel bij Merselo. Ik train nu al een tijdje mee en iedereen is erg gretig. Hopelijk kunnen we in september gewoon starten."

Dankzij de promotie van Merselo komt Verkoijen ook volgend seizoen uit in de vierde klasse. "Dat is natuurlijk wel prettig. Ik heb zin om weer wedstrijden te gaan spelen."

De selectie van BVV'27 is uit elkaar gevallen. Vijf voetballers hebben een plekje gevonden bij een andere club. Onder meer EWC'46 uit Well zou meerdere spelers hebben benaderd. "Dat was voor mij eigenlijk geen optie. Misschien kan ik nog ooit afsluiten bij BVV'27. Dat zou mooi zijn." Willem Koenen, Nick van Hoek en Stijn van den Munckhof verlaten de selectie van de ploeg uit Merselo.