Concert Rangel

Venray | Pianist/componist en producer Rangel Silaev (20) uit Venray houdt in zijn eigen ERA studio’s op 28 juni vanwege het coronarichtlijnen van het RIVM een tot maximaal dertig personen te bezoeken concert, dat ook online als livestream te bekijken is.


Hij brengt een gevarieerd programma ten gehore, met klassieke stukken van Sjostakovich, Skrjabin en eigen composities tot filmmuziek, elektronische muziek en popmuziek. Het concert wordt ook via zijn YouTube-kanaal live gestreamd. En zoals het hoort kunnen de gasten in de zaal en ook de online bezoekers van zijn concert zijn nieuwe cd De Kus bemachtigen, met een handtekening van Rangel zelf.

Op de cd staan onder meer de stukken die tijdens het concert uitgevoerd worden. De concerten worden uitgevoerd op een Steinway-vleugel. Het adres van de nieuwe concertzaal ERA studio’s is Dr. Kortmannweg 5, 5804BB Venray.

Voor meer informatie en de link naar de livestream kijk op de website www.erastudios.nl of volg de socialmediakanalen van Rangel Silaev.