Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Muzikaal hart onder de riem

Ysselsteyn | Theo en Jo Deters genoten als liefhebbers van muziek met volle teugen van het optreden van troubadour Jos van Rens. In hun eigen achtertuin werden ze dinsdagmiddag door de organisatie van het culturele festival Schijt aan de Grens verrast met een miniconcert van Van Rens.

In deze coronaperiode is het Schijt aan de Grens druk bezig met het verbinden van mensen en te helpen daar waar nodig is. Met name wordt de aandacht gericht op de mensen die nog zelfstandig thuis wonen en in deze periode aan huis gebonden zijn. Er komen allerlei aanvragen en aanbiedingen bij de organisatie binnen. Zo ook van KBO Ysselsteyn, die een vijftal verzoeken bij de organisatie indiende. Die vragen werden dinsdagmiddag op locatie door Jos van Rens ingevuld. Alle optredens zijn kleinschalig, in de voor- of achtertuin, en natuurlijk op gepaste afstand, volgens de richtlijnen van het RIVM.

Kijk voor meer informatie op de website www.schijtaandegrens.nl of op de Facebookpagina van Schijt aan de Grens voor een impressie van de activiteiten.

Op Peel en Maas TV is komende vrijdag een verslag van het bezoek van Jos van Rens aan de familie Deters te zien. Deze beelden worden vervolgens ook op alle socialmediakanalen van de Venrayse tv-zender gedeeld.