Bert en Geert Pelzer en barbecuemaster Bas Vermeulen (v.l.n.r.).
Bert en Geert Pelzer en barbecuemaster Bas Vermeulen (v.l.n.r.). Foto: Rikus ten Brücke

Pelzer BAR BQ

Barbecueën op het terras achter het oude postkantoor

Venray | Momenteel zijn de gebroeders Pelzer volop bezig om achter het oude postkantoor aan de Poststraat een barbecueterras te realiseren. Dit terras zal grotendeels overdekt en beschut zijn. In de loop van deze week word het terras schoongemaakt en sfeervol aangekleed. Op woensdag 3 juni wordt Pelzer BAR BQ geopend.


In de maanden juni, juli en augustus kunnen de gasten de hele avond genieten van een overheerlijke barbecue. Er wordt niet alleen vlees bereid, maar ook verschillende soorten vis en vegetarische gerechten. Daarnaast worden enkele bijgerechten geserveerd. Deze all-inbarbecue (exclusief drank) kost 23,50 euro per persoon en gasten kunnen reserveren via telefoonnummer 0641651002 of via een mail naar info@pelzerbarbq.nl. Uiteraard kan men ook voor een drankje terecht op het terras achter het oude postkantoor.


De avonden worden langer en warmer, de zomer en de vakanties beginnen. Tijd om met familie, vrienden of collega’s een heerlijk avondje uit te gaan. Lekker eten en drinken in sfeer met een achtergrondmuziekje.


Het terras is geopend van woensdag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. Op deze middagen staan er flink wat schermen om sportwedstrijden zoals voetbal of Formule 1 te kunnen bekijken. In de loop van juni zullen er nog meer activiteiten plaatsvinden. Meer informatie over de activiteitenplanning zal verschijnen op de Facebookpagina van Pelzer BAR BQ. Uiteraard zal aan alle veiligheidsaspecten voldaan worden, er is voldoende ruimte tussen de gasten.


De Uitmarkt

Vanaf maandag 1 juni 12.00 uur is ook café De Uitmarkt op de Grote Markt in Venray weer geopend voor publiek.