Afbeelding
Foto: eigen foto

De Witte Hoeve start weer op

Venray | “Gasten zijn van harte welkom in de Witte Hoeve.” Dat was altijd al zo, maar nu zeker. Want ook het party- en conferentiecentrum met hotel aan de Gasstraat 5 in Venray heeft zijn deuren al twee maanden dicht. “We hebben al ruim zeven weken nul omzet, het personeel zit thuis. Natuurlijk , de gezondheid van iedereen staat voorop, maar ook voor ons als horecabedrijf is het coronavirus een ramp.”


Het is duidelijk. Nen Vosse, manager van de Witte Hoeve, staat te popelen van ongeduld. Het is stil in de Witte Hoeve. Zijn handen jeuken om weer te beginnen. “Mensen boekten de afgelopen weken vanwege alle onzekerheid geen kamers. Er waren geen bijeenkomsten, geen festivals, niks, maar nu komt er iets meer ruimte in het beleid van de regering. Hotelgasten zijn van harte welkom. We merken na een aantal weken stilte en annuleringen ook dat mensen eraan toe zijn om ontspanning te zoeken in een andere omgeving dan thuis, ergens waar voldoende ruimte is om verantwoord en veilig er even tussenuit te zijn. Nou, die ruimte hebben we in de Witte Hoeve zeker. En die ontspanning kun je als hotelgast in de omgeving van Venray met zijn prachtige fiets- en wandelroutes ook zeker vinden. En voor die hotelgast, ook de zakelijke, mogen we tevens een hapje en een drankje serveren.”

De Witte Hoeve start momenteel weer rustig op na de eerste klap van het coronavirus. “Per 1 juni mogen we, als het virus onder controle blijft, ook weer maximaal dertig mensen ontvangen voor georganiseerde bijeenkomsten, zoals vergaderingen, bruiloften of een ander feest. En per 1 juli 100. Volgens de richtlijnen van het RIVM natuurlijk, met hygiëne en 1,5 meter afstand aan een tafel zodat de anderhalve meter in acht wordt genomen. Er gloort gelukkig weer wat licht aan het eind van de tunnel. Weliswaar flauw, maar hopelijk is het einde van deze lijdensweg in zicht.”

Gasten moeten volgens de coronarichtlijnen ook bij de Witte Hoeve van tevoren reserveren. Voor meer informatie/ reserveren kijk op de website www.dewittehoeve.com of neem contact op via info@dewittehoeve.com of telefoon 0478-581626.