Afbeelding
Foto: Eigen foto

Gastrobar TOF wordt Gastromarket TOF


Venray | In afwachting van het weer gedeeltelijk openstellen van de horeca en dus ook van Gastrobar TOF gaat het restaurant tijdelijk een ‘delicatesse’-markt worden.


Heel vaak werd gevraagd naar de ingrediënten. "Niet alleen van de gerechten, maar ook van de rest van TOF. Daarom leek het ons wel leuk om in deze crisistijd een soort van winkeltje op te zetten", meldt Twan van Bussel. "Ook natuurlijk om een beetje omzet te genereren, want dat het niet makkelijk is voor de horeca, is wel duidelijk."


Wat kun je allemaal verwachten in Gastromarket TOF? "We hebben een ruim assortiment dat varieert van kant-en-klaar eten, producten die je thuis nog op moet warmen en hapjes voor een borrel. Maar daarnaast hebben we ook servies, glaswerk en aankleding om een toffe tafel thuis te dekken. Bij dit alles hoort natuurlijk ook een lekker drankje en ook daar hebben we een ruim assortiment in. Van de allerlekkerste wijnen van TOF tot aan gin tonics-pakketje toe, om lekker thuis aan de slag te gaan zonder een grote fles gin te hoeven kopen."

Hoe gaat het dan precies? "Je komt binnen, de ingang is aan de voorzijde van het pand. Nadat je je handen hebt gedesinfecteerd, neem je een mandje. Als de mandjes op zijn, betekent dat dat het maximale bezoekers is bereikt en zal je even moeten wachten totdat een bezoeker het pand heeft verlaten. Je loopt op je gemak, wel op anderhalve meter van de andere bezoekers, door ons winkeltje en pakt wat je wilt en legt dat vervolgens in je mandje. Aan het eind van de aangegeven looproute staat onze kassa. Hier kun je op een veilige manier afrekenen om vervolgens aan de achterzijde onze zaak te verlaten."


Vanaf donderdag 14 mei gaan de deuren open en zal Gastromarket TOF dagelijks open zijn van 12.00-18.00 uur, met uitzondering van de maandag. "We hopen u snel te mogen begroeten. Naast de Gastromarket zal Gastrobar Tof ook de afhaal- en bezorgservice blijven aanbieden dat je op de website gastrobartof.nl/take-away kan bestellen. Daarnaast hopen wij al onze gasten weer te mogen verwelkomen in ons restaurant en/of ons terras vanaf 1 juni", besluit Twan van Bussel.