Afbeelding
Foto: Eigen foto

Open volgens het nieuwe normaal:


Podotherapie praktijk Boot de Vocht veilig bereikbaar

Venray | De kilometers die de laatste weken lopend zijn afgelegd op de singels en de buitengebieden van Venray doorbreken vermoedelijk alle eerdere records. Voor velen is wandelen een plezierige manier om te ontspannen in deze bizarre tijden. Maar, hoe voelen de voeten? Fijn is het, dat mensen met bewegingsklachten weer welkom zijn bij Podotherapie praktijk Boot de Vocht; waarbij vanaf het eerste moment aandacht wordt geschonken aan ieders veiligheid.


Zoals voor veel beroepen was het ook voor Boot de Vocht even zoeken hoe zij nu het beste hun patiënten kunnen ontmoeten en helpen. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gate gehouden en opgevolgd. Zo dragen alle podotherapeuten een mondkapje, handschoenen en bij een aantal behandelingen ook een gezichtsbeschermer.

Er wordt meer tijd gepland tussen de verschillende afspraken, zodat mensen elkaar niet treffen in de wachtkamer. Daarbij wordt na ieder consult de behandelkamer compleet gereinigd; instrumenten en bank worden uiteraard gedesinfecteerd. Behalve om bij specifieke behandelingen te werken met professionele faceshields, hebben de podotherapeuten er zelf voor gekozen om plexiglazen schermen te plaatsen, zodat zowel de patiënt als de therapeut maximale bescherming geniet.

Hygiëne en infectiepreventie is bij Podotherapie Boot de Vocht van oorsprong al een belangrijk aandachtspunt, met een aantal extra aanpassingen zijn ze nu meer dan RIVM-proof.

Handen worden niet geschud, maar patiënten zijn weer welkom bij Podotherapie Boot de Vocht. Voor meer informatie: www.podovenray.nl.


Foto: Ine Boot aan het werk volgens de RIVM-richtlijnen rondom corona.