Video: Tweede druk?


Venray | Het nieuwe Venrayse oorlogsherinneringen was al voor de presentatie al volledig uitverkocht. Het boek is op persoonlijke titel uitgegeven door May Volleberg uit Venray en Jan Strijbos uit Castenray. Zij hebben de oorlogsverhalen geredigeerd, ingedeeld in hoofdstukken en van tussenkopjes voorzien. Ook de opmaak van het boek werd geheel door hen verzorgd en de vele uren werk hebben zich geloond.



Aanvankelijk was het de bedoeling om 250 boeken te laten drukken, maar omdat de reserveringen massaal bleven binnenkomen, durfden de beide redacteuren, ondanks een persoonlijk financieel risico, het aan om 300 exemplaren te laten drukken. En dat aantal blijkt nu al weer te weinig te zijn. Er zijn inmiddels al weer enkele tientallen aanmeldingen voor een eventuele tweede druk binnen. De prijs van het boek van 22,95 euro is bewust laag gehouden, zodat het voor vrijwel iedereen mogelijk zou zijn een boek te bestellen. De redactie heeft een offerte aangevraagd voor honderd nieuwe exemplaren en hoopt met de verkoopprijs uit de kosten te komen.

Mocht iemand nog een boek willen reserveren van de eventuele tweede druk, dan kan dat telefonisch bij May Volleberg (0478-586833) of bij Jan Strijbos (0478-571677).