Moederdag bij September Venray


Venray | Op zondag 10 mei is het weer Moederdag. Bij bloemist September Venray betekent dit dat klanten weer een bloemenabonnement voor een half jaar kunnen winnen. Om kans te maken dienen klanten een boeket te bestellen voor een moeder bij September.


"Hoe mooi is het om moeder of oma te verwennen in deze gekke tijd? Het is toch leuk om een bloemetje te krijgen als je elkaar niet mag zien", zegt Deborah Absil van September Venray.


Drukte

De verwachting is dat het een drukke zaterdag gaat worden, dus bij September is men blij als mensen telefonisch bestellen. Ook is het mogelijk om via de website een bestelling te plaatsen. "De betaling is dan ook direct geregeld en mensen kunnen hun bloemen dan ophalen of de bloemen worden bezorgd."


Zondag

Ook op zondag worden er bloemen bezorgd, de winkel is dan wel gesloten. "In de bloemenzaak is het op dit moment allemaal anders. Het is wel fijn om te zien dat bloemen verbinden. Het is een prachtig gebaar om je gevoel weer te geven. Ik wens alle mama's een hele fijne dag namens het team van September Venray. Laten we hopen dat het virus snel onder controle is, iedereen gezond blijft en dat we normaal kunnen ondernemen."