Afbeelding
Foto: eigen foto

Boompjes voor thuis

Overloon | Boompjes Restaurant verzorgt sinds kort drie- en viergangenmenu's voor thuis. Op die manier kunnen de gasten toch genieten van de gerechten van het restaurant uit Overloon. Elke maandag staat het aangepaste menu online. Ook is het mogelijk om een compleet groentemenu te bestellen.


Om de kwaliteit te garanderen worden alle gerechten koud gebracht met instructies om het zelf eenvoudig op te warmen. Iedereen die vragen heeft over de bereiding kan contact opnemen met Boompjes.
Bezorgen of afhalen is mogelijk op vrijdag, zaterdag, zondag (andere dagen in overleg mogelijk) tussen 15.00 en 18.00 uur. Bezorgen doet Boompjes in Overloon, Vierlingsbeek, Stevensbeek, Westerbeek, Sambeek, Groeningen, Vortum-Mullem, Oploo, Sint Anthonis, Boxmeer, Smakt, Holthees, Venray, Merselo, Oostrum en Leunen. Hierbij proberen we de aangegeven tijd te combineren in de route.
Bestellen graag uiterlijk voor 12.00 uur op dezelfde dag. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging. Ondervindt u problemen met bestellen? bel of mail even: 0478-642227 of info@boompjes-restaurant.nl
Het is nu ook mogelijk om een Boompjes Card te bestellen. Deze kaart is te bestelden bij Boompjes als de deuren weer openen. Hiervoor krijgt de gast een vijfgangenmenu all-in (aperitief, wijnarrangement, water en koffie) ter waarde van €105 nu voor €75!

Driegangenmenu voor thuis à €24,50
Viergangenmenu voor thuis à €32,00
Driegangengroentemenu voor thuis à €22,50
Viergangengroentemenu voor thuis à €30,00

Er is nu ook de optie om een alternatief voorgerecht te kiezen, namelijk: aspergesoep of steak tartaar met asperge salade.

https://boompjes-restaurant.nl/boompjes-voor-thuis/

Afbeelding
Afbeelding