Afbeelding
Foto: eigen fot

Micha Cox

(Sporting ST)

Venray | De redactie van Peel en Maas zet ook in het voetbalseizoen 2019-2020 wekelijks een speler, trainer of ander 'voetbaldier' van een amateurvereniging in de schijnwerper. De gastspeler voorspelt net als de voetbalkenners van het nieuwsblad de uitslagen van tien amateurduels. Zijn de voorspellingen van de gastspeler beter, dan wint hij een bal voor de jeugdafdeling van zijn vereniging. Ook dingen de deelnemers met hun totaalscore mee naar enkele prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Danny Caelen van Teamsport24.


Vanwege de coronacrisis zijn alle voetbalwedstrijden voor de rest van het seizoen afgelast. Dat wil zeggen dat ook de rubriek De schijnwerper abrupt tot een einde is gekomen. Veel deelnemers hebben nog wedstrijden tegoed, maar die kunnen omdat ze niet meer gespeeld worden helaas niet meegenomen worden in het eindklassement. Micha Cox van Sporting ST schrijft daardoor het eindklassement op zijn naam. Cox scoorde tien punten en wordt op de voet gevolgd door Hendrik Verstraaten van SSS'18. Hij behaalde tien punten. Op plek drie staan Niek Versteegen (SV Venray), Freek Wilmsen (Ysselsteyn), Koen Peelen (SV United) en Bas Mertens (Oostrum) met acht punten.


De eindstand:

1) Micha Cox (Sporting ST): 10 punten

2) Hendrik Verstraaten (SSS'18): 9 punten

3) Niek Versteegen (SV Venray), Freek Wilmsen (Ysselsteyn), Koen Peelen (SV United) en Bas Mertens (Oostrum): 8 punten

7) Siem Vullings (Leunen): 7 punten

8) Lars van Treek (Volharding), Mark Claessens (SVOC): 6 punten

10) Jens Bonants (Holthees), Roel Jacobs (SV United): 5 punten

11) Martijn Vestjens (Merselo), Tim Michiels (Volharding): 4 punten

13) Bryan Roox (Venray), Jens Houben (Ysselsteyn): 3 punten

15) Nick van Ool (BVV'27): 2 punten

16) Willem Kuenen (SSS'18): 1 punt


De volgende weekwinnaar hebben een bal gewonnen voor hun voetbalvereniging: Lars van Treek (Volharding), Hendrik Verstraaten (SSS'18), Freek Wilmsen (Ysselsteyn), Koen Peelen (SV United), Bas Mertens (Oostrum), Mark Claessens (SVOC'01), Siem Vullings (Leunen), Micha Cox (Sporting ST), Niek Versteegen (SV Venray), Jens Houben (Holthees) en Tim Michiels (Volharding). De winnaar krijgen nog bericht. Ook de topschutters worden, op een nog nader te bepalen moment, nog in het zonnetje gezet.