Afbeelding
Foto: Willem Menting

Puzzelwinnaar op hoofdprijs naar huis

Smakt/Wanssum | Ankie Biemans straalde vrijdagmiddag bij Dekkers Tweewielers in Wanssum van oor tot oor. Als winnares van de monsterpuzzel in de jubileumeditie van het 140-jarige nieuwsblad Peel en Maas mocht ze daar namelijk de hoofdprijs ophalen. Een spiksplinternieuwe mountainbike van het merk Trek stond daar op haar te wachten. "Ik ben er heel blij mee. Ik heb volgens mij nog nooit een prijs gewonnen", lacht Biemans.


Paul Nabben van Dekkers Tweewielers gaf aan de de fiets afgelopen weekeinde bijna verkocht was. "Er is momenteel veel vraag naar mountainbikes in dit segment. De fietsen zijn bijna niet aan te slepen. Mensen willen in deze tijd toch blijven bewegen en op de fiets kan dat nog prima, mits de regels in acht genomen worden natuurlijk."

Biemans voegde dan ook direct de daad bij het woord. "Ik heb mijn dochter meegenomen, dan kan zij met de auto naar huis. Ik fiets lekker terug naar Smakt. Het is een mooie route en dan heb ik meteen de fiets uitgeprobeerd. Sowieso zijn er veel mooie routes in de regio. Ik fiets wel al regelmatig, maar nog niet op een mountainbike. Dit is een mooie gelegenheid om daar eens mee te beginnen."

Het oplossen van de monsterpuzzel was ook voor Biemans een flinke klus. "Ik heb tot 's nachts gepuzzeld", zegt ze met een glimlach. "Het was inderdaad een hele opgave. De puzzel van Peel en Maas maak ik eigenlijk altijd, maar tot op de dag van vandaag had ik nog nooit gewonnen. Ik wil Peel en Maas en ook Dekkers Tweewielers bedanken voor deze mooie prijs. Ik denk dat we er veel plezier aan gaan beleven."

Mountainbike was afgelopen weekend al bijna verkocht

De twee vrijkaarten voor Kasteeltuinen Arcen zijn gewonnen door de familie Wilms in Venray en J. van Rossum in Venray. Zij krijgen hun prijs binnenkort opgestuurd.

Gerrit Weijs uit Deurne is de gelukkige winnaar van de jubileum(foto)puzzel van Peel en Maas. Hij won een weekendje weg voor twee personen naar hotel De la Poste in Belgiƫ. De dinerbon van Asteria ging naar Ties Janssen uit Venray en het levensmiddelenpakket van de Landweertse PLUS-supermarkt van Guido van Dijck naar Henriƫtte Janssen uit Leunen. De entreekaarten voor het Wereldpaviljoen in Steyl werden gewonnen door Piet Smits uit Leunen en de familie Klomp uit Venray. Zij krijgen hun prijs binnenkort ook thuis gestuurd.