Ameezing Venray vindt plaats in 2021

Venray | De eerste editie van Ameezing Venray zou op vrijdag 4 september plaatsvinden in het centrum van Venray, maar vanwege de coronacrisis komt het festival er niet. "We schuiven het evenement door naar 2021", vertelt Bert Linders namens de organisatie. "Maar niet getreurd, we gaan op zaterdag 4 september 2021 een nieuwe poging wagen."


Linders is vorig jaar al begonnen met de voorbereidingen op het evenement. Ameezing Venray zou een samenwerking worden tussen Close Harmony Group Confetti, Bigband Flavour en Schouwburg Venray. "We wilden beginnen met het benaderen van sponsoren, maar vanwege de coronacrisis hebben veel sponsoren al moeite genoeg om hun eigen broek op te houden. Als organisatie hebben we toen al vrij snel besloten om het evenement te verschuiven naar volgend jaar."


Ameezing Venray zou plaatsvinden op het Schouwburgplein in Venray, gratis te bezoeken voor iedereen. "Wij zouden de muziek verzorgen van de leukste nationale en internationale nummers. Het publiek zou de zang voor een groot gedeelte verzorgen. Ameezing Venray moest een grandioos meezingfestijn worden. Onder meer in Eindhoven, Breda en Tilburg wordt het al jarenlang georganiseerd. Helaas moeten we een jaar langer wachten op het spektakel."