Rob Dekkers steunt met zijn actie ook een aantal lokale ondernemers.
Rob Dekkers steunt met zijn actie ook een aantal lokale ondernemers. Foto: Dekkers Tweewielers

Steun de lokale ondernemers

Geen paasshow, wel paasacties bij Dekkers Tweewielers

Wanssum | 2e paasdag Open huis bij Dekkers Tweewielers is al jaren een traditie. Helaas kon dit mooie evenement maandag niet doorgaan. Voor Rob Dekkers reden om volgend jaar een nog grotere paasshow te organiseren. Toch wil hij deze mooie paastijd niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan.


“Normaal gesproken hebben we vanaf de jaarlijkse paasshow de hele maand mooie paasacties. Dit jaar gaan we dit iets anders aanpakken dan normaal. Wij willen samen met jullie onze lokale ondernemers, die het door de coronacrisis moeilijker hebben, een steuntje in de rug geven”, aldus Rob Dekkers. “Daarom hebben we een leuke actie bedacht. Bij elke aankoop van een nieuwe e-bike tot en met 30 april 2020, geven we een waardebon t.w.v. €25,- cadeau, die te besteden is bij een lokale ondernemer naar keuze.


Deze ondernemers zijn:

Grand Barbier Emiel Jans

Kek Hairstyle

Van Wanssum Café/Smaken & Zo

Zowyzo Eten en Drinken

’t Trefpunt Geijsteren

Reisbureau Vice Versa

Van den Munckhof Print&Media

Heb jij zelf een bedrijf dat steun kan gebruiken? Neem dan contact op met paul@dekkerstweewielers.nl. “Dan zetten we je graag op de lijst erbij”,
aldus Rob.


Interesse in een nieuwe fiets?

Dekkers Tweewielers hanteert voor de winkel de normale openingstijden en houden zij zich aan alle RIVM normen. “In onze ruime winkel kunnen de afstanden prima gehanteerd worden. We hebben een ruim assortiment aan demo-modellen op voorraad om een proefrit mee te maken. Deze fietsen komen we ook thuis bezorgen om te testen. In verband met het Corona-virus vragen we je wel om hiervoor een afspraak te maken. Je kunt ons bellen op 0478-532166 of een mail sturen naar info@dekkerstweewielers.nl.”


Als extra service bestaat ook de mogelijkheid om voor de aankoop van een nieuwe fiets een afspraak in te plannen buiten de reguliere openingstijden. Ook hiervoor kunt u mailen of bellen.