Afbeelding
Foto: antoon

Venray-bon als cadeau in barre tijd

Venray | VVV Venray, onderdeel van Toeristisch recreatief Platform Venray, heeft in 2019 de Venray-bon ontwikkeld. Een cadeaubon ter waarde van 10 euro. Het mooie van deze cadeaubon is dat de waarde ervan in Venray en zijn dorpen kan worden besteed. Dus van en voor Venray en zijn dorpen.


Ter introductie van deze cadeaubon hoeven de deelnemende ondernemingen in 2020 geen provisie af te dragen. De wereld is inmiddels behoorlijk van slag door het coronavirus. Lokale ondernemingen hebben of krijgen het zwaar als gevolg van de overheid maatregelen om zoveel mogelijk binnen te blijven.


Op dit moment zie je links en rechts allerlei initiatieven ontstaan om ondernemingen te steunen. Het Toeristisch recreatief Platform Venray heeft daarom nu al besloten dat de ondernemingen in de gemeente Venray ook in 2021 geen provisie hoeven af te dragen.


Kortom, elke onderneming kan t/m 2021 kosteloos als acceptant meedoen. Overigens blijft de Venray-bon onbeperkt geldig.


De Venray-bon is verkrijgbaar bij VVV Venray en de deelnemende bedrijven staan op de website van Venray Bloeit onder ‘ontdek Venray’ en dan ‘Venray-bon’. Aangezien het Venrays Museum en dus ook de VVV momenteel gesloten zijn als gevolg van de maatregelen, bestaat er wel de mogelijkheid om de Venray-bon per mail te bestellen. Vervolgens wordt afgesproken dat de bon wordt bezorgd of dat er een speciale openingstijd komt om de bon bij de VVV op te halen.


Gebruik hiervoor het volgende mailadres:

ckoelman@vvvnoordlimburg.nl.

#steunyourlocalsvenray

#weesloyaalkooplokaal