Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo vierde het jubileum.
Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo vierde het jubileum. Foto: Rianne Verbong

Video: Music Makes Memories op Peel en Maas TV

Venray | Op zaterdag 27 oktober 2018 heeft Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo haar 110-jarige bestaan gevierd met het jubileumconcert Music Makes Memories.

Een terugblik naar toen



In een bijna uitverkochte Schouwburg Venray nam het fanfareorkest en de slagwerkgroep het publiek mee in een reis door de tijd. Bij belangrijke wereldgebeurtenissen en hoogtepunten van de vereniging en het dorp Oirlo werd muzikaal stilgestaan.


Ook een aantal gastartiesten namen aan het concert deel, onder wie voormalig burgemeester Hans Gilissen, dj Lucky Done Gone, Guus Vreugdewater en Auke Classens. Na afloop van het concert werd met leden, sponsoren, vrienden en bezoekers geproost op 110 jaar Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo.

Music Makes Memories is vrijdag 10 april om 15.00 uur en 20.00 uur op Peel en Maas TV te zien.

Op verzoek van onder meer activiteitencentra van verpleeg- en verzorgingstehuizen en KBO-afdelingen gooit Peel en Maas TV in deze barre coronaperiode haar programmering om.
Met ingang van deze week worden op de lokale commerciële tv-zender dagelijks om 9.00 uur, 15.00 uur én nu ook om 20.00 uur extra programma’s uitgezonden, die vaak afkomstig zijn van toneel-, cabaret- en muziekverenigingen uit de gemeente Venray.


"We krijgen stapels uitzendingen binnen, geweldig", zegt Ron Koenen, hoofdredacteur van Peel en Maas (TV). "Maar ze blijven welkom. Clubs die lokale uitvoeringen of films in bezit hebben die uitgezonden mogen worden op tv, kunnen contact met ons opnemen via redactie@peelenmaasvenray.nl. Mede namens de vele thuiszitters bedankt."


Voor het complete programma van Peel en Maas TV voor de komende week kijk op de mediapartnerpagina, pagina 7.


Foto: Rianne Verbong.