Ik rooj maar wat

Venraynaren organiseren online huiskamerquiz

Venray | De initiatiefnemers Gijs Schapendonk (Proeflokaal Goesting) en Dirk Ueberbach (Creative Group) hebben de online quiz ‘Ik rooj maar wat’ georganiseerd. De quiz vindt plaats op vrijdag 10 april, start om 20.30 uur en is voor iedereen in Venray en omgeving toegankelijk. De winnaars maken kans op mooie prijzen!

Steun lokale ondernemers

Voor ondernemers en vele anderen is het een uitdagende tijd. Ook de lokale ondernemers in Venray voelen de impact van de coronacrisis. Om steun te bieden hebben initiatiefnemers Gijs Schapendonk en Dirk Ueberbach bedacht om de winnende prijzen in te kopen bij diverse getroffen bedrijven in Venray. “We willen de getroffen bedrijven simpelweg een steuntje in de rug bieden. Dat we dat kunnen combineren met een leuke online activiteit die in deze vreemde periode nog wel mogelijk is, is een win-winsituatie", zegt Gijs Schapendonk.

Spelregels

De quiz bestaat uit tien rondes met tien vragen over Venray. Onderwerpen als sport, cultuur en diverse activiteiten komen aan bod. De Venrayse singer- en songwriter Etan Huijs is het brein achter de opgestelde quizvragen. De quiz vindt online plaats en kan door iedereen vanuit zijn eigen huiskamer worden gemaakt. Gijs Schapendonk en Dirk Ueberbach roepen iedereen op om mee te doen. “Gewoon een leuke avond voor iedereen in Venray en omgeving. Doe lekker mee, dan maken we er samen een succes van!”, aldus Dirk Ueberbach.

Voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden, kun je kijken op de website: www.ikroojmaarwat.nl. Na het aanmelden ontvang je verdere informatie over de quiz.