De Vlotter weer van start

Overloon | Oldtimer Vriendenclub de Vlotter houdt op zondag 5 april de eerste rit voor bromfiets- en scooterrijders uit de regio Overloon.


Al een aantal jaren zijn de oldtimerbromfietsritten vanuit Overloon een begrip. Er wordt niet te hard gereden, genoten van de omgeving en er is een pauzeplek ingericht. Iedere rit wordt beurtelings door vrijwilligers uitgezet waardoor er een grote variëteit ontstaat. Iedereen met een 50cc bromfiets of scooter tot bouwjaar 1985 kan meerijden (snorfietsen met een blauwe kentekenplaat en replica bromfietsen zijn uitgesloten van deelname). Deze dient dan wel in prima technische staat te verkeren.

De start is om 10.30 uur vanaf café Bos aan de Irenestraat 8 in Overloon. Verzamelen vanaf 9.45 uur. De eerste en laatste rijder van de toerrit zijn herkenbaar aan oranje of gele vesten. Bij onverhoopte pechgevallen is een aanhanger beschikbaar. Bij slecht weer wordt de rit verschoven naar de eerstvolgende zondag. Uiterlijk één uur voor aanvang van de rit wordt dit kenbaar gemaakt op de website. De status van de rit is te zien aan het groene (gaat door) of rode (gaat niet door) rondje voor de titel. Voor de status van rit de kan ook contact worden opgenomen met café Bos via (0478)641256.