Wereldpaviljoen en De Locht dicht vanwege corona

Venray | Het Wereldpaviljoen in Steyl is per direct gesloten. Alle geplande activiteiten en bezoeken zijn gecanceld.

Alle betrokkenen zijn inmiddels geïnformeerd. Naar aanleiding van de besluiten van de regering is ook het Wereldpaviljoen in Steyl tot 6 april gesloten voor alle activiteiten.


Ook de geplande open dag voor vrijwilligers op zaterdag 4 april gaat niet door en wordt uitgesteld. Een en ander om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Het Wereldpaviljoen wordt op de woensdag- en zondagmiddag bezocht door families en er vinden dan ook kinderfeestjes plaats.

Door de week wordt de culturele attractie regelmatig bezocht door schoolklassen uit Noord- en Midden-Limburg en Noord-Brabant en grotere groepen. Het Wereldpaviljoen is een vrijwilligersorganisatie met 80 vrijwilligers, veelal gepensioneerden, van wie een deel ook uit de gemeenten Venray en Horst aan de Maas afkomstig is. Alle betrokkenen zijn inmiddels geïnformeerd. Voor meer informatie: e-mail info@wereldpaviljoen.com of telefoon 06-55620769.


Ook streekmuseum De Locht in Melderslo sluit tot 6 april vanwege het coronavirus zijn deuren. Datzelfde geldt ook voor alle andere musea in ons land.