Afbeelding
Foto: Paul Poels

Uitbreiding Inther Groep in VS

Oostrum | Inther Group in Oostrum heeft een nieuwe locatie geopend in San Francisco (Californië) om zijn producten en totaaloplossingen voor interne logistieke automatisering op de Amerikaanse markt verder uit te breiden.

Het nieuwe kantoor is gevestigd in het financiële district van San Francisco. Inther Group was al actief op de Amerikaanse markt met een locatie in Monroe (North Carolina), maar opent een extra locatie om hun klanten over heel Amerika nog beter te kunnen bedienen. Inther is een van origine Nederlandse system integrator met inmiddels meerdere vestigingen over de hele wereld zoals in Nederland, Duitsland, België, Moldavië, Amerika en China. Naast de traditioneel belangrijke markten in Europa en Azië focust Inther zich nu ook meer en meer op de belangrijke groeimarkt in de Verenigde Staten. Om deze expansie kracht bij te zetten heeft het bedrijf nu deze extra locatie opgericht in San Francisco. Inther Group heeft de afgelopen jaren veel successen geboekt over de hele wereld en daarbij meerdere logistieke automatiseringsprojecten uitgevoerd voor gerenommeerde klanten in de logistieke branche, zoals Estée Lauder, Skechers, General Motors, Medtronic, Stryker, Alibaba en JD.com. Inther Group zal in de Verenigde Staten vooral bedrijven die logistieke automatiseringsplannen hebben, verder ondersteunen.
De focus van Inther Group richt zich op e-commerce en fijnmazige distributielogistiek (retail, pharmaceutical, meat/food, spare parts), zowel voor verladers als voor 3PL. Met deze strategische uitbreiding zal Inther Group zijn bestaande en nieuwe klanten voortaan ook vanuit Noord-Amerika kunnen ondersteunen. “In Noord-Amerika bestaat een groeiende interesse in systeemoplossingen van Inther”, zegt Managing Director Martijn Herder. “Zowel door het toevoegen van extra expertise als onze verdere toekomstplannen geven we aan dat wij ook actief willen zijn in deze markt.” Sandra Vogel (Business Development Manager) en Mitch Wyatt (General Manager) zullen de expansie op de Noord-Amerikaanse markt leiden. Voor meer informatie: e-mail info@us.inthergroup.com.