Toneel afgelast

Wanssum\ Leunen | Toneelvereniging 't is W.A.T. heeft de uitvoeringen van het blijspel ‘Paniek op de 13e!’ op 27, 28 en 29 maart vanwege het coronavirus uitgesteld. ‘We vinden dit erg jammer en moeilijk, maar kunnen de richtlijnen van het RIVM niet negeren. We hopen snel onze nieuwe speeldata bekend te kunnen maken’, meldt secretaris Marèl Lenssen van de Wanssumse vereniging.

Toneelvereniging Comedia Leunen heeft haar de uitvoeringen van de klucht 'Ja ik wil, denk ik...', die op zaterdag 21 en 28 maart op het programma stonden, om diezelfde reden verplaatst naar 7, 8, 14 en 15 november. Het stuk is tevens het debuut van Jeanne van Maarseveen als regisseur.

"De afgelasting is heel jammer, maar onvermijdelijk in deze periode, waar gezondheid natuurlijk voorop staat. Terwijl ik nog met de regiecursus bezig was, ben ik in Leunen aan deze uitdaging begonnen. En het is me enorm goed bevallen met deze leuke club. Hopelijk volgt mijn debuut in november. Want we willen natuurlijk wel voor publiek spelen."