Tot 7 maart

Streep door LLTB-bijeenkomsten

Venray | Het hoofdbestuur van de Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (LLTB) heeft in overleg met de drie LLTB-regiovoorzitters en de directie besloten alle LLTB-bijeenkomsten tot maandag 7 april te cancelen.

Dit in verband met de ontwikkelingen van het coronavirus COVID-19 en de potentiële gezondheidsrisico’s voor leden en medewerkers die van plan zijn deze bijeenkomsten te bezoeken. 'Op deze wijze neemt de LLTB haar verantwoordelijkheid om de kans op verspreiding van het nieuwe virus via LLTB-bijeenkomsten geheel weg te nemen', meldt de bond. Dit besluit heeft betrekking op alle bijeenkomsten van LLTB-regio’s, -sectorgroepen, algemene/centrale bijeenkomsten en LTO-bijeenkomsten die plaatsvinden in Limburg. De directie van de LLTB besloot eerder al dat medewerkers van de LLTB Groep die vanuit thuis kunnen werken tot nader order vanuit thuis hun werkzaamheden dienen op te pakken. Het gaat om medewerkers van de LLTB, Arvalis en Roba Advies. 'Op deze wijze heeft de LLTB Groep als werkgever er alles aan gedaan de gezondheid van het personeel te beschermen. De belangenbehartiging voor u als lid gaat ondanks deze stap onverminderd door'.

De Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (LLTB) is dé belangenbehartiger van agrariërs in Limburg. Mensen met vragen over dit besluit, kunnen contact opnemen met de LLTB Infolijn via 06-83776001 of een e-mail sturen naar info@lltb.nl.