Afbeelding
Foto: William Rutten

Tino Martin naar schouwburg

Venray | De laatste hand wordt momenteel gelegd aan de programmering voor theaterseizoen 2020-2021, maar de eerste grote naam is al bekend. Als aftrap van het nieuwe seizoen komt Tino Martin naar Schouwburg Venray. Op zaterdag 5 september 2020 treedt Martin live met zijn band op in de Rabozaal van Schouwburg Venray.


Tino Martin is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziek van dit moment. Hij gooide hoge ogen in het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’, waar hij met Davina Michelle ‘Voorbij’ zong. De levensliedzanger is inmiddels in het bezit van platina voor ‘Zij weet het’ en twee Edison Popprijzen en stond ook al meerdere keren in een uitverkocht Ziggo Dome. Daarbij gaf hij in 2019 zijn grootste concert uit zijn carrière in het Olympisch Stadion in
Amsterdam.


De allereerste tickets zijn verkrijgbaar op zondag 15 maart 2020 bij Café Het Moment in Venray tussen 14.00 uur en 19.00 uur. Maandag 16 maart start de 'early bird' ticketverkoop om 12.00 uur in de verkoop via de website www.schouwburgvenray.nl. Het verdere theaterprogramma wordt bekendgemaakt op maandagavond 11 mei tijdens de jaarlijks terugkerende presentatieavond in Schouwburg Venray.


Foto: William Rutten.