ONGEBRUIKT Kop


Verlies Red Stars


Venray | De tafeltennissers van Red Stars verloren in de tweede divisie de thuiswedstrijd tegen koploper Pecos uit Oegstgeest: 3-7.

Tom Thijssen opende met een winstpartij tegen J. v.d. Wiel, waarna Frank van der Vleuten het onderspit moest delven tegen M. Nader. Sem van Gameren klopte vervolgens J. Wiersma in een thriller en bracht de thuisploeg opnieuw op voorsprong: 2-1.

Het dubbel Van der Vleuten en Van Gameren verloor ongelukkig de vierde partij van de dag: 2-2. Van der Vleuten won wel zijn tweede enkelspel tegen J. v.d. Wiel en bracht daarmee Red Stars voor de derde keer aan de leiding. Daarmee was de koek op voor de Venrayse tafeltennissers. Diverse keren werd een 2-0 voorsprong in games weggegeven en bogen de gasten de 3-2 achterstand om in een 3-7 eindstand. Alledrie de Venrayse spelers kwamen niet meer tot winst in hun enkelspel. Ondanks de nederlaag blijft Red Stars tweede in de tweede divisie A met 22 punten uit vier duels. Op zaterdag 14 maart gaat Red Stars op bezoek bij Kluis in Geleen, aanvang 16.30 uur.