Zege voetbalsters Venray: 0-4

Venray | In de vierde klasse boekten de voetbalsters van Venray een eenvoudige zege in de derby tegen Volharding. In Vierlingsbeek stond de 0-4 eindstand al bij rust op het scorebord.

De gasten begonnen gedreven aan het duel en zagen hun werklust al snel beloond met een eerste treffer van Imke Verheijen. De thuisploeg hielp Venray vervolgens helemaal in het zadel nadat een harde voorzet door een eigen speelster in eigen doel werd geschoten: 0-2.

De Venrayse ploeg speelde ook in het verdere verloop van de eerste helft efficiƫnt. Goed combinerend werd Volharding ook in de slotfase overlopen door de gasten. Venray liep door treffers van Pauline Manders en Brigit Arts verder uit naar een 0-4 ruststand.

In de tweede helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd, maar wist enkele kleine kansen niet te verzilveren. Venray kreeg nog een uitgelezen mogelijkheid op een vijfde treffer, maar een toegekende strafschop werd te zacht ingeschoten. De keepster van Venray verrichtte in de slotfase nog enkele goede reddingen en behield zo de nul op het scorebord. Op zondag 15 maart speelt Venray thuis tegen SJVV. Het duel op sportpark De Wieen begint om 11.00 uur.

Volharding-Venray 0-4 (0-4). Doelpunten Venray: Imke Verheijen, Pauline Manders, Brigit Arts en eigen doelpunt.