Ysselsteyn staat voor cruciaal duel


Ysselsteyn | Ysselsteyn werd zondagmiddag op eigen veld verslagen door FCV-Venlo: 0-1. Door de negende nederlaag van het seizoen blijven de degradatiezorgen voor Ysselsteyn onverminderd groot. Het elftal van trainer Ruud Jenneskens staat laatste in de derde klasse C met acht punten uit dertien wedstrijden.

Ysselsteyn speelde tegen de bezoekers uit Venlo een van de slechtste wedstrijden van het seizoen. FCV maakte er allerminst een spektakelstuk van en ook de bezoekers grossierden in fouten. Er viel voor de toeschouwers weinig te genieten en de brilstand bleef lang op het scorebord staan.
Zo liep Ysselsteyn met nog een half uur te gaan achter de feiten aan: 0-1. Het ontbrak bij de thuisploeg zeker niet aan inzet, maar Ysselsteyn kreeg het niet klaar om er nog een offensief uit te persen. FCV vond het allemaal wel prima, liet Ysselsteyn uitrazen en pakte de punten.

Komende zondag komt de voor Ysselsteyn lastige tegenstander Melderslo op bezoek. Die ploeg blijkt voor Ysselsteyn de laatste jaren een lastig te nemen hobbel. Melderslo staat voorlaatste met tien punten, maar die ploeg speelde wel twee duels meer dan Ysselsteyn.