Late gelijkmaker nekt Oostrum

Oostrum | Oostrum kwam zondagmiddag tegen Heijen niet verder dan 1-1. Met het gelijkspel schieten beide ploegen weinig op. Zowel Oostrum als Heijen blijft hangen in de middenmoot van de vierde klasse G.

Volgens Oostrum-trainer Ron Spruit was het een open wedstrijd: "Ik vond dat wij in de eerste helft de betere kansen kregen. Heijen drong in de slotfase van de tweede helft erg aan en dat resulteerde helaas in een late gelijkmaker. Erg zuur, maar de uitslag was wel terecht. De omstandigheden waren niet gemakkelijk. Het veld was zwaar en beide ploegen hadden weinig ritme. Desondanks was het een goede wedstrijd."
Na rust werd het duel opengebroken door Jelt Verrijth. Een actie van de aanvaller werd gestopt met een overtreding in het strafschopgebied. Marwin Hermans faalde niet vanaf de strafschopstip en schoot de thuisploeg op 1-0. In blessuretijd kreeg ook Heijen een strafschop. Het buitenkansje werd benut en de eindstand werd bepaald op 1-1. Oostrum gaat zondagmiddag op bezoek bij subtopper Hegelsom.

SV Oostrum-Heijen 1-1 (0-0). Doelpunt Oostrum: Marwin Hermans.