Afbeelding
Foto: Rikus ten Brücke

Video: Cadans Starter van het jaar

Venray | Carmen Peters van Ruitersportcentrum Cadans uit Venray is donderdagavond in het Parkhotel in Horst uitgeroepen tot Starter van het jaar in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray.


De jonge onderneemster, die opgroeide met paarden, had al op jonge leeftijd de wens om van haar hobby haar beroep te maken. Het oorspronkelijke plan was om docent paardenhouderij te worden en het lesgeven en paardrijden er als hobby naast te doen. Maar toen het complex aan de Hardeweg in Venray te koop kwam, besloot ze een eigen ruitersportcentrum te starten. In augustus 2019 opende ze haar eigen ruitersportcentrum, waar ze nu met heel veel plezier en gedrevenheid een zelfstandig onderneemster is.

Met haar ruitersportcentrum zet ze, samen met haar team, dagelijks haar beste beentje voor. Zo laat ze al haar klanten, jong en oud, met een glimlach naar buiten gaan. Wie vrolijk wil worden van een paard, op welke manier dan ook, is bij haar aan het juiste adres. Het doel van RSC Cadans is om de standaard van de hobbymatige paardensport omhoog te helpen. Paardenwelzijn en plezier staan daarbij hoog in het vaandel.

Tijdens de verkiezing gaven de vier starters een enthousiaste presentatie over hun onderneming en vervolgens werd de winnaar gekozen door het aanwezige publiek. e winnares ontving als prijs onder meer een Starter van het jaar-certificaat en een prijs van 1500 euro. Tevens kreeg Carmen Peters een gratis jaarlidmaatschap van Business Vision door voorzitter Peter Deriks aangeboden.

Behalve Carmen Peters van Cadans, waren ook Joep en Maaike Gubbels van De Wevert Fit & Fun, Gladys van den Munckhof van Gladys Events en Stan en Lieke Janssen van Restaria Horst kanshebbers op de titel. Zij werden in 2019 uitgeroepen tot Starter van het kwartaal in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray.

Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform. Met de verkiezing geven de initiatiefnemers startende ondernemers in de regio een steuntje in de rug. Ook in 2020 kunnen startende ondernemers zich weer aanmelden voor Starter van het Kwartaal via www.venray.nl/starter-van-het-kwartaal..

De verkiezing van de Starter van het jaar terugkijken kan via het YouTube-kanaal van Peel en Maas TV.

Foto: Rikus ten Brücke.