Lake Valley wint van concurrent

Berg en Terblijt | Hoofdklasser Lake Valley won vrijdag in het Zuid-Limburgse Berg en Terblijt met 1-4 van een concurrent om een plek in de de play-offs, ZVV De Kilo.

Het Venrayse zaalvoetbalteam kwam na drie minuten op voorsprong door Nino Bruns die op aangeven van Gregory Mardjani fraai de 0-1 binnenschoot. Al vlug kwam de thuisploeg op gelijke hoogte toen de organisatie bij een corner even zoek was bij Lake Valley: 1-1. Daarna sprongen de gasten slordig om met enkele overtalsituaties en verzuimden op voorsprong te komen. Beide teams gingen rusten met een gelijke stand: 1-1. Na rust nam de thuisploeg even het initiatief. De goed keepende Yoeri Basten hield het Venrayse team op de been met enkele belangrijke reddingen. Vijf minuten voor tijd schoof aanvoerder Nathan van Gerven na een mooie combinatie met Gregory Mardjani de bal door de benen van de keeper: 1-2. Meteen daarna vergrootte Daan Willemsen op aangeven van Samir el Ghoul de voorsprong naar 1-3. De thuisploeg ging vervolgens met meespelende keeper spelen. In de voorlaatste minuut strafte Gregory Mardjani balverlies af en schoot de bal vanaf eigen helft in het lege doel: 1-4 eindstand. Door deze zege staat Lake Valley weer derde in de rangschikking; een plek die op het einde van het seizoen recht geeft op het spelen van nacompetitie voor promotie naar de topklasse. Voor Lake Valley scoorden Nino Bruns, Nathan van Gerven, Daan Willemsen en Gregory Mardjani. Op vrijdag 13 maart, speelt Lake Valley weer een belangrijke wedstrijd thuis in sporthal De Wetteling, om 20.30 uur tegen de nummer twee uit de competitie, FSG uit Sittard/Geleen.

ZVV De Kilo-Lake Valley 1-4 (1-1). Doelpunten Lake Valley: Nino Bruns, Gregory Mardjani, Nathan van Gerven en Daan Willemsen.