Afbeelding
Foto: Persfoto

Donatie PLUS voor voedselbank

Venray | In november, december en januari spaarden klanten van PLUS Guido van Dijck in Landweert zegels voor boodschappenpakketten.

Als de klanten meer zegels dan nodig hadden gespaard, was er gelegenheid om het teveel aan zegels te doneren aan de Voedselbank. PLUS Guido van Dijck heeft op basis van de gedoneerde zegels 150 van deze boodschappenpakketten ter beschikking gesteld aan Voedselbank Venray. Deze pakketten vertegenwoordigen tezamen een winkelwaarde van 7500 euro. Bij PLUS Guido van Dijck staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. De supermarkt levert daarom al sinds jaar en dag aan de plaatselijke voedselbank. Met deze donatie vanuit de klanten worden de mensen van de voedselbank nog met een extraatje geholpen.

Mark Nabuurs, bedrijfsleider van PLUS Guido van Dijck: “Helaas zijn er in Nederland, en dus ook in onze omgeving, nog altijd mensen die van een zeer klein budget rond moeten komen. Wij zijn verheugd en trots dat wij op deze manier, samen met onze klanten, ons steentje bij kunnen dragen.”