Red Stars presteert tijdens NK

Zwolle | Tijdens de Nederlandse kampioenschappen voor A-senioren in Zwolle kwam tafeltennisvereniging Red Stars uit Venray goed voor de dag.


Voor Kas van Oost betekende de kwartfinale het eindpunt in het dubbelspel heren met Milo de Boer en het mixdubbel met Dobrilla Jorguseska. In het enkelspel was oud-international Barry Weijers te sterk voor Van Oost. Amber van der Velden verloor haar kwartfinales tegen Shuo Ha men (enkelspel) en met Dicky de Jong (mix dubbel). Emma van der Zanden verloor in het enkelspel van Anna Peters Wessem. In het damesdubbel verloor ze met Amber van der Velden de halve finale en met Lode Hulshof was de halve eindstrijd eveneens het eindpunt.

De jeugdspelers van Red Stars eindigden zaterdag in hun groep van zeven spelers als derde. Isa Engels speelde uitstekend met verschillende games pas verlies na verlenging en een winstpartij eindigde zij als zevende. Lars Clephas verloor drie keer nipt met 2-3 en eindigde eveneens als zevende.


Komend weekend wordt de competitie vervolgd met thuiswedstrijden van de senioren vanaf 17.00 uur en de jeugd vanaf 12.30 uur. Op zondag spelen de jeugdleden de derde ronde van de LJM in Weert.