Lake Valley verliest topper

Venray | In de hoofdklasse E verloren de zaalvoetballers van Lake Valley van koploper Keelkampers. In een ruim gevulde sporthal De Wetteling scoorden de gasten uit Nuth in de laatste minuut de winnende treffer: 2-3. Erg zuur voor de jonge Venrayse ploeg, die zeker een punt verdiend had.

Lake Valley begon uitstekend aan het duel, ondanks het ontbreken van de geblesseerde topscorer Tim Jeuken. De ploeg creƫerde diverse scoringskansen en kwam uit gevaarlijke corners dicht bij een voorsprong. Aanvoerder Nathan van Gerven schoot nog op de paal. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg toch verdiend op voorsprong. Na een uitgespeelde aanval werd de bal door Gregory Mardjani breed gelegd, waarna de mee opgekomen Remco Peggen kon scoren: 1-0. Dit was tevens de ruststand. Net voor rust was er even tumult op de reservebank van de gasten. Na commentaar moest een speler van Keelkampers met rood vertrekken. De koploper trok na rust het spel naar zich toe en maakte halverwege de tweede helft gelijk: 1-1. Toch leek Lake Valley de winst binnen te halen toen Gregory Mardjani zes minuten voor tijd de 2-1 binnenkopte op aangeven van Daan Willemsen. Met man en macht werd de voorsprong verdedigd en kreeg de thuisploeg nog kansen om het duel definitief te beslissen. De Venrayse ploeg faalde echter in de afwerking en kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd. De koploper scoorde de gelijkmaker uit een scherpe counter en maakte in de slotseconden de winnende treffer: 2-3. Op vrijdag 6 maart speelt Lake Valley in Berg en Terblijt tegen ZVV De Kilo, een directe concurrent om de play-off plaatsen.

Lake Valley-Keelkampers 2-3 (1-0). Doelpunten Lake Valley: Remco Peggen en Gregory Mardjani.