SSS'18 verder op achterstand

Overloon | De degradatiezorgen van SSS'18 worden alleen maar groter. De ploeg van trainer Ruud Vermeer verloor afgelopen zondag in Overloon de degradatiekraker met SV Deurne: 1-2. SSS'18 blijft hekkensluiter van de eerste klasse D en de achterstand op Deurne is opgelopen naar acht punten. Beide teams worden gescheiden door RKSV Heeze.

SSS’18 kende een teleurstellend begin van de wedstrijd. Het eerste kwartier speelde SSS’18 beter dan Deurne, maar Ser van Es werd diverse keren onderuit gewerkt en kreeg dermate veel last van zijn liezen dat hij na zeventien minuten gewisseld moest worden. Frank Hendriks was zijn vervanger. En weer later raakte Koen Voesten aan zijn hoofd geblesseerd bij een kopduel. Ook hij moest later in de wedstrijd vervangen worden. Zijn plek werd ingenomen door Hendrik Verstraaten. Het verlies van deze twee spelers speelde Deurne goed uit en in de 32ste minuut resulteerde dit in de 0-1 door een doelpunt van Jan Kuipers. SSS'18-doelman Thomas Massop kon in eerste instantie nog redding brengen, maar uiteindelijk belandde de bal in het doel. In de 38ste minuut was het Redwan El Idrissi die zijn schot ook in het doel zag verdwijnen: 0-2.

Het systeem van SSS'18 werd in de rust omgegooid. De ploeg van trainer Ruud Vermeer pakte in de tweede helft de zaken heel anders aan en daar had Deurne ontzettend veel moeite mee. Al in de 48ste minuut resulteerde de omzettingen in de aansluitingstreffer van Bas Joosten. SSS’18 bleef de aanvallende ploeg en kreeg verschillende kansen, maar Deurne-doelman Dirk van der Zanden was niet meer te passeren. SSS'18 speelt zaterdag om 19.30 uur een uitwedstrijd tegen SV Venray.

SSS'18-SV Deurne 1-2 (0-2). Doelpunt SSS'18: Bas Joosten.