Actie voor Lisanne doorbreekt grens 100.000 euro

Leunen | Dankzij vele giften, acties en enkele grote donaties is al meer dan 100.000 euro opgehaald voor de ernstig zieke Lisanne Jacobs uit Leunen. 'Hiermee hebben jullie mogelijk gemaakt dat Lisanne naar Barcelona kan gaan. Allemaal geweldig bedankt! Wat een enorme daadkracht voor Lisanne. We zijn er stil van', staat er in een bericht op de Facebookpagina Daadkracht voor Lisanne.

De ernstig zieke Lisanne Jacobs uit Leunen vertrok begin deze week naar Barcelona. De 27-jarige Leunse lijdt al jaren aan de ziekte van Lyme, vorig jaar zomer werd bij haar de ziekte Cranio Cervicale Instabiliteit (CCI) geconstateerd. Ze ligt nu aan haar bed gekluisterd. Alleen een dure operatie in Barcelona kan haar leven redden. De kosten van de operatie, vlucht en verblijf worden geschat op zo'n 125.000 euro.

Diverse acties lopen nog of zijn nog in ontwikkeling. 'Hiermee hopen we ook alle extra onderzoeks- en revalidatiekosten, die deels nog niet in beeld zijn te kunnen betalen'. De crowdfunding voor Lisanne gaat gestaag verder. Berichten op social media worden massaal gedeeld, acties worden op touw gezet om het benodigde bedrag in te zamelen. De steun en donaties worden met liefde beantwoord. "Helaas zijn we er nog niet en hopen we dat alle berichten verder gedeeld worden op social media. Ook nieuwe acties zijn uiteraard van harte welkom. Alle bijdragen helpen om Lisanne na de operatie weer een stukje van haar leven terug te geven."

Om Lisanne te helpen, kan nog steeds gedoneerd worden via de website www.daadkrachtvoorlisanne.nl, Facebook facebook.com/daadkrachtvoorlisanne en instagram.com/daadkrachtvoorlisanne