Harde dreun voor SSS'18

Geldrop | SSS'18 werd zondagmiddag hard over de knie gelegd door Geldrop. De hekkensluiter van de eerste klasse D kreeg met 5-0 klop van de subtopper uit Geldrop.

SSS'18 begon hoopvol aan de wedstrijd in Geldrop. De bezoekers uit Overloon kregen in de openingsfase zelfs enkele goede kansen, maar het vizier stond niet op scherp bij SSS'18. Geldrop sloeg bij de eerste mogelijkheid direct toe. In de achtste minuut zette Stijn Lanen de thuisploeg op voorsprong, omdat de Overloonse verdediging niet ingreep. De bal werd van rechts voorgebracht en geen enkele speler van SSS'18 greep in: 1-0.

Kansen

De de openingstreffer trok Geldrop het duel meer naar zich toe, al kreeg de thuisploeg nauwelijks kansen. Af en toe werkte SSS'18 zich onder de druk van de tegenstander uit, maar ook de bezoekers slaagden er niet in om doelrijpe kansen de creëren. Vanwege de harde wind was het ook moeilijk om tot goed en aantrekkelijk voetbal te komen. Zo bleef het tot de rust 1-0 in het voordeel van de nummer vier van de ranglijst. In de tweede helft moest SSS'18 uit een ander vaatje tappen om tot een goed resultaat te komen. De tweede helft verliep echter desastreus voor het team van trainer Ruud Vermeer.

In de 53ste minuut verdubbelde Lars de Haas de score namens de thuisploeg. Hij werd op rechts de diepte ingestuurd en schoot de bal achter doelman Thomas Massop: 2-0. Vijf minuten later was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Romano ter Linden mocht ook weer op rechts doorbreken hij schoot de 3-0 tegen de touwen.

SSS'18 bleef hard werken, maar de ploeg kwam maar moeilijk tot goede aanvallen. Tot overmaat van ramp werd het in de zeventigste minuut 4-0. De Haas pikte zijn tweede treffer mee.

Zorgen bij SSS'18 worden door nieuwe nederlaag vergroot

Trainer Vermeer wisselde nog wel, maar die ingrepen werkten niet in het voordeel van SSS'18. Het slotakkoord kwam op naam van Joep van Vroenhoven. Hij bepaalde de eindstand op 5-0. Door de nederlaag blijft SSS'18 troosteloos op de laatste plaats steken. De equipe uit Overloon pakte acht punten uit vijftien wedstrijden. De achterstand op Deurne, voorlaatste in de eerste klasse D, bedraagt vijf punten. Deurne speelde wel één duel minder.