Gewijzigde openingstijden ziekenhuis VieCuri


Venray | Op maandag 24 februari zijn er aangepaste openingstijden bij VieCuri Medisch Centrum, zowel op de locatie in Venlo als in Venray.

Op maandag 24 februari zijn alle poliklinieken, onderzoek- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken.

Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend. In het ziekenhuis van Venlo kunnen bezoekers tussen 7.00 en 14.30 uur terecht op de afdeling Radiologie voor het maken van röntgenfoto's.

In het ziekenhuis in Venlo en Venray zijn op maandag 24 februari aangepaste openingstijden om bloed te prikken. Dit kan dan tussen 7.00 en 14.30 uur. Ook bij de regiopoli's gelden aangepaste openingstijden.

In Horst bij Het Zorghoes kunnen bezoekers op maandag 24 februari tussen 8.00 en 12.00 uur alleen terecht om bloed te prikken.

Medisch Centrum Buitenlust in Venray is op dinsdag 25 februari geopend van 8.00 tot 12.00 uur.

Tijdens de carnavalsdagen zijn de huisartsenposten bij het ziekenhuis in Venlo en bij Medisch Centrum de Wieënhof in Venray normaal geopend.