BiblioNu

Venray | Tijdens carnaval is BiblioNu op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 februari gesloten. Wegens systeemonderhoud is de publiekscatalogus van zaterdag 22 tot woensdag 26 februari uit de lucht. Het is door deze werkzaamheden niet mogelijk om via de website in te loggen via Mijn menu, materialen te reserveren of te verlengen.

De Locht

Melderslo | Openluchtmuseum de Locht in Melderslo is op zondag 23 februari geopend. Er zijn weliswaar geen speciale activiteiten, maar er is toch voldoende te bekijken. Zo is er een expositie met afbeeldingen en achtergrondinformatie over traditionele jaarfeesten. Interessant is ook de tijdelijke expositie De meisjes van het confectieatelier met informatie over komst en ondergang van een textielbedrijf in Horst. Voor kinderen zijn er diverse oude spelen en ze kunnen deelnemen aan de museumspeurtocht. De Locht is open op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Beeldhouwen

In Ontmoetingspunt 't Helder wordt op zaterdag 14 maart een dagworkshop beeldhouwen voor beginners en gevorderden gehouden onder deskundige begeleiding. De dag duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Aanmelden kan bij Annemie van den Munckhof van Ontmoetingspunt 't Helder aan de Helderseweg 31 in Overloon via telefoon (0478)641404, 06-27007511 of via e-mail t-helder@ziggo.nl. Zie ook www.helder-overloon.com